miercuri, 10 octombrie 2012

Tupele românești din Afganistan servind docil interesele stăpânilor noștri

După o absență de cîteva luni, reluăm activitatea obișnuită pe blog. Săptămânal, ori mai des, vom publica informații alternative la fluxurile de știri controlate din birourile luxoase ale trîntorilor capitaliști și slugile acestora.

Spuneam că e probabil să asistăm la evenimente majore în cea de-a doua parte a acestui an. Iată că s-au întîmplat multe în acest timp, iar, în continuare, lumea fierbe. Situația în UE și în restul lumii e foarte instabilă. România, republica noastră, e departe de a ne oferi tot ceea ce un stat independent și suveran ar trebui să ofere cetățenilor săi. Că așa stau lucrurile o știți cu toții, nu trebuie demonstrat.

O dovadă a condiției de colonie a României este și misiunea trupelor române în Afganistan. Deși ni s-a spus, oficial, că misiunea militarilor români e una de menținere a păcii, situația din teren e alta. Priviți, mai jos, filmul unei zile obișnuite pentru militarii români din Afganistan. Poziții de tragerte în tranșee, puncte fortificate și foc automat, lucruri uzuale în orice război. Cred că avem dreptul să știm ce se întâmplă cu concetățenii noștrii, și de ce trebuie să plătim, în bani și în sânge, războiul altora.





Un comentariu: