marți, 9 noiembrie 2010

O formă de rezistență activă. GRS

Anunţăm că a luat naştere „Grupul pentru Rezistenţă Socială” GRS. Această asociere liber consimţită îşi propune să realizeze o formă activă de rezistenţă împotriva sistemului capitalist al societăţii de consum. Această asociaţie nu se va înregistra niciodată legal atâta timp cât societatea de consum va exista, ne propunem să ducem o lupta prin forme la limita legalităţii şi exclusiv de natură culturală. Adică, vom promova forme de literatură, artă, muzică care sunt împotriva sistemului capitalist al societăţii de consum. Componenţa GRS este secretă şi nu va fi făcută publică. Pot deveni membri doar cei care în mod activ se alătură iniţiativei. Puteţi deveni recunoscuţi dacă  postați prin intermediul acestui blog activitatea proprie de rezistenţă activă. Puteţi să folosiţi un pseudonim.
Trimiteţi-ne textele voastre, poeziile, muzica și orice formă de artă vizuală. Arta graffiti este un exemplu bun în acest sens.

În imaginea publicată aici aveţi o mostră a artistului britanic cunoscut sub numele Banksy, acest tip de artă este una dintre cele mai bune forme de luptă împotriva societăţii actuale.












Acest anunț este garanția autenticității GRS. Orice alte manifestări care sunt în afara acestui blog nu pot fi considerate ca aparținând GRS. Orice altă modificare a asociației GRS va fi făcută doar dacă este anunțată în prealabil pe acest blog.
Toate aparițiile sub semnul GRS sunt protejate de Copyleft. Detalii puteți citi aici.
 

2 comentarii: