vineri, 7 ianuarie 2011

Din nou proteste la benzinării

 Protestele la benzinării s-au extins și în țară. Ieri a avut loc un protest la o benzinărie din Cluj, iar astăzi în mai multe orașe din țară.
Încurajăm cîți mai mulți șoferi din toată țara să participe la astfel de proteste. Felicitări organizatorilor. Este timpul ca marile companii din domeniul petrolului să știe că nu suntem clienți captivi și că avem și noi un cuvînt de spus. Așa cum nouă ne este necesară benzina ca să ne facem treburile zilnice așa le sunt necesari acestor companii banii noștri. Bani noștri sunt marfa pe care ei și-o doresc, dați-le-o în bani cît mai mărunți, dați-le picătură cu picătură. Creați-le probleme ocupați-le spațiul și timpul. Să le reamintim acestor companii că nu suntem sclavi pe plantațiile lor.

Ar fi de dorit ca ținta protestelor să fie aceiași companie pentru o perioadă mai mare de timp. Ar trebui aleasă compania care are cel mai greu cuvînt de spus la nivel înalt, cred că aceasta este OMV fiindcă deține Petrom. Ar trebui țintite cât mai multe benzinării OMV timp de cîteva luni, astfel se creează o stare de spirit, iar oamenii care alimentează de obicei la OMV se vor reorienta și asta va enerva decizionali companiei, iar asta ar putea duce și la schimbări.

p.s. Acest tip de protest se poate extinde și la supermarketuri, după modelul grecesc.

Un comentariu:

  1. Dragi romani, protestul din 17,18 si 19 nu insemna mai nimic... 3 zile nu vor muri ei... O solutie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere carburant de la o companie, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze... Atragand apoi clientii si pierzand ceilalti, si acestia din urma ar fi nevoiti sa scada pretul. Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. DECI, IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM! Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI! Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina... raspandeste acest mass! Va multumim si nu uitati: UNITATEA INVINGE!

    RăspundețiȘtergere