joi, 16 februarie 2012

Criza Siriană. O problemă creată în laboratoarele occidentale?

Nu știm cu adevărat ce se petrece acolo. Nu cred însă că situația poate fi prezentată în alb și negru, în ăia buni și ăia răi. Mai degrabă cred că este o poveste fabricată de propaganda SUA. Ce mă face să cred asta? Simplu, în imaginiea de mai jos, descărcată de pe site-ul oficial de știri sirian www.sana.sy, vă rog să observați cum arată femeile (fetele) din staful președintelui. Astăzi am încercat în repetate rînduri să accesez agentia siriană de știri, ați ghicit, pagina este inaccesibilă. Să fie cenzura de vină?




















În partea stângă e președintele care vorbește la un miting. Priviți fetele din centru și din dreapta jos. Dacă măriți poza puteti să vedeti cîteva și în mulțime. Oare Siria nu e o țară musulmană, în Siria n-ar trebui să vedem doar femei îmbrăcate în burka? Asta vrea să ne facă să credem mașinăria de propagandă occidentală. Reformele pe care le face Siria la ora actuală se pare că nu sunt pe placul occidentului.

Un comentariu:

  1. citind articolul ma duce cu gandul la razboiul economic ce se petrece in zilele noastre. Il simte orice individ si se ascunde sub numele de Criza Economica Globala . Goana dupa un loc de munca , o casa etc . toate astea se dau pe baza de cunostinte , e o competitie ascunsa pentru supravietuire .
    Bine organizati sunt masono-americanii de actioneaza pe tot globul deodata , banuiesc ca Siria detine o pozitie geografic strategica de isi baga stiletul si acolo americanii.

    Cine ne poate dovedi ca intentiile masonilor sunt prietenoase ?!

    RăspundețiȘtergere