luni, 19 martie 2012

Gazele de șist, o soluție?


GASLAND, sau cum se va transforma România în următorii ani.Un documentar realizat pe urmele exploatărilor gazelor de șist din SUA.


UPDATE
Semnează petiția împotriva gazelor de șist aici: http://www.petitieonline.com/nu_vrem_exploatarea_gazelor_de_sist_in_romania_prin_fractionare_h
















O hartă a campurilor din vestul țării, concesionate de România corporațiilor străine



Dacă nu apare automat subtitrarea în Ro apăsați butonul cc.


Un comentariu:

  1. este vorba despre forare e bani putini, vor vinde tot cu bani multi, profitul lor este foarte mare, dar pentru cativa bani pe care ii vom plati mai putini la gaze, de fapt vom platii inmiit facturile la medic. este incredibil cum au reusit o mana de ucigasi portocalii sa prosteasca o tara intreaga. ma bucur totusi ca Barladul nu se lasa. sa citesti si Confesiunile unui asasin economic neaprat pentru ca arata de fac americanii pe unde pun ochii pe o vaca de muls. ROmania a intrat pe mainile lor multumita lui Basescu si acolitilor lui si pana nu vor suge toata viata din ea si din romani nu vor pleca. dupa ce vor lua tot ce avem, vor lasa in urma o tara saraca, o tara bolnava, o tara cu un mediu extrem de poluat. si pentru ce? pentru cativa lei?

    RăspundețiȘtergere