vineri, 26 octombrie 2012

Masacrul de la Bani Walid

La mai bine de un an de la uciderea lui Gaddafi, Libia este aruncată în haos. CNT (Consiliul National de Tranziție) formațiune care, cu sprijinul NATO, a dat startul violențelor în Libia, nu s-a oprit nici astăzi, la 1 an după ce a preluat cu forța puterea în Libia. Atrocitățile pe care le-au comis pe întreg teritoriul libian au culminat zilele acestea cu masacrul de la Bani Walid. Oraș cu o populație de peste 85.000 de locuitori, Bani Walid a fost luat cu asalt de trupele guvernamentale și bombardat. Că așa au decurs lucrurile o să vedeți în link-urile de mai jos.
Luând act de masacrele pe care le comit trupele guvernamentale în Bani Walid, Rusia a depus în Consiliul de Securitate al ONU o rezoluție pentru încetarea violențelor și soluționarea pașnică a acestui conflict. SUA, autointitulată apărător al drepturilor omului, a blocat această inițiativă, și deci, a condamnat la moarte sute de civili libieni.

Iată că acum mass-media occidentală tace, la fel și cea din România. Dacă acum mai bine de un an toți îl acuzau pe Gaddafi, pentru că, chipurile, ar fi un dictator sîngeros, deși libienii trăiau în pace și se bucurau de cel mai înalt standard de viață din Africa, acum aceiași occidentali închid ochii la masacrele comise de bandele susținute de NATO și puterile occidentale.

Care e beneficiul poporului libian? Nu pot să nu mă întreb, și nu pot să nu-i întreb pe liderii occidentali acest lucru.


ATENȚIE!
Link-ul către acest film conține legături către alte filme ale masacrului ce se petrece la Bani Walid. Acestea conțin scene și fotografii ale victimelor masacrului. Nu sunt recomandate a fi privite de către cei sub 18 ani, ori cei sensibili.

http://www.youtube.com/watch?v=4J1kLcEF2ng

Un comentariu:

  1. acum pe mapamond există doar câteva țări, restul au devenit doar laboratoare economice și poligoane militare populate de cobai umani. din păcate, teoriile de pe vremuri, pe care le judecam drept conspiraționiste, par să devină tot mai adevărate.

    RăspundețiȘtergere