duminică, 9 ianuarie 2011

Dă mai departe. Fără benzină în 17-18-19 ianuarie.

Am preluat și eu mesajul de mai jos și îi rog pe toti cititorii acestui blog sa-l transmită mai departe.

„PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATB, cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA...k nu vi se creapa mouseul”

7 comentarii:

  1. SUNTEM BATJOCORITI ! AJUNGE !
    Petrolul scos din pamantul Romanesc Pentru care au murit in razboaie milioane de Romani ne este vandut de catre NEOHABZBURGII de la OMV si alti VENETICI la preturi nesimtite..... MINIMA rezistenta iti cere sa boicotezi aceste Companii MACAR ATATA LUCRU POTI FACE ! DACA VOM FI UNITI VOM INVINGE ....OBIECTIVUL ESTE SCADEREA PRETULUI LA COMBUSTIBIL PRIN REDUCEREA PROFITURILOR NESIMTITE ALE COMPANIILOR PETROLIERE ..... De azi incepe boicotarea companiilor petroliere.

    1. BLOCATI AUTOCISTERNELE IN DREPTUL RAFINARIILOR(daca 100 de masini fac o stationare de 20 secunde in dreptul iesirii din rafinarie se incetineste aprovizionarea )
    2. INCETINITI MASINA (PUNETI FRANA!) cand vedeti in Oglinda retrovizoare o cisterna OMV(Actionati in tandem astfel incat daca sunt doua masini circuland in paralel cisterna sa nu va poata depasi... daca faceti asa pe tot parcursul traseului le ingreunati aprovizionarea)
    3. SOFERII PROFESIONISTI(flote auto companii transport) ANUNTATI-VA PRIN STATII SI APLICATI PUNCTUL 1 SI 2 (de mai sus) COORDONAT pe parcursul a mai multi zeci de kilometri.
    4. CLAXONATI INTENS CAND TRECETI PE LANGA AMBASADA AUSTRIEI ( STATUL AUSTRIAC este ACTIONARProprietar OMV PETOM)
    5. TRIMITETI MAILURI IN CASCADA la AMBASADA AUSTRIEI bukarest-ob@bmeia.gv.at , http://www.ambasada.ro/admin/bukarest-ob@bmeia.gv.at
    6. CALXONATI INTENS CAND TRECETI PE LANGA SEDIUL ''CONSILIULUI CONCURENTEI'' ( Nu isi fac treaba sanctionand Cartelul petrolistilor ce impune pretul ridicat desi petrolul este Romanesc nu are nici o legatura cu pretul international in crestere)
    7. SUNATI INSISTENT LA TELEFOANELE CONSILIULUI CONCURENTEI (Apoii inchideti) astfel le BLOCATI si ii exasperati (Si ei o fac prin neimplicare ) 021.318.11.98 / 021.318.11.99
    Fax: 021.318.49.08 ..... / Tel: 021.405.45.49
    Fax: 021.316.49.09 trimiteti mailuri de protest la presa@consiliulconcurentei.ro ........ luminita.popa@consiliulconcurentei.ro
    8. AFISEAZA PE GEAMUL SPATE AL MASINII '' BOICOT '' REDUCETI PRETUL NESIMTIT LA CARBURANTI''
    9. VORBESTE SI CU ALTII:
    10. INTERPELEAZA PARLAMENTARI DIN CIRCUMSCRIPTIA TA ELECTORALA PRESEAZA-I CU PETITII
    11. MILITEAZA PENTRU NATIONALIZAREA COMPANIEI PETROM ...'' PETROLUL ROMANESC TREBUIE SA APARTINA ROMANILOR
    12. STRANGETI-VA GRUPURI DE PRIETENI SI BLOCATI BENZINARIILE PE RAND PRIN PLATA CU MONEDE
    13. fLOLOSITI RETELELE DE SOCIALIZARE ''FACEBOOK.... TWEETER NETLOG...'' PENTRU RASPANDIREA PROTESTULUI

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu doar în România s-a majorat prețul la carburanți. Mărirea prețurilor e un mecanism al economiei de piață. Companiile petroliere vor să facă bani. Și dacă au de unde, vor face. Că doar nu sunt asociații caritabile. Nimeni nu ne pune pistolul la tâmplă ca să alimentăm. Companiile profită și de pe urma faptului că (toți) posesorii de mașini din România mai bine și-ar da ultimul ban din buzunar ca să alimenteze decât să meargă 3 stații cu autobuzul până la servici. Sau, mai bine, pe jos. În țara în care toți ne enervăm că nu găsim loc de parcare lângă intrarea în hypermarket, pentru că ne e prea lene să umblăm 10 m pe jos, vă mirați că prețurile la benzină sunt mari?

    restul articolului il gasiti aici... http://www.pentruclujeni.ro/index.php/articole-opinii/54-top/2379-pretul-la-carburanti-a-crescut-enorm-in-2010-asa-si.html au si ei dreptatea lor... romanii este niste comozi... si prosti?...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ovi tocmai de aceea au apărut aceste proteste. Ideea este să lămurim cât mai mulți oameni că am ajuns în situația unor clienți captivi și că putem să ne schimbăm comportamentul, și mai ales, sper, că putem să avem o voce care să fie luată în seamă.

    RăspundețiȘtergere
  4. misto manifest, dar pretul va SCADEA, nu va scade :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ai dreptate @murdoc, dar mesajul l-am preluat așa cum a fost scris.

    RăspundețiȘtergere
  6. inca un mod simplu de-a protesta,

    http://ieftinitibenzina.blogspot.com/

    daca votam o companie la care sa nu alimentam o luna, e posibil sa se intample ceva, sau nu....

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu mai alimentez trei zile de pe 17 pe 20, o sa o iau pe jos, care e problema? :)
    INSA, eu zic ca, un boicot adevarat nu se face pt 3 zile, ci pana la capat, pana este ingenuncheata adversarul; insasi ideea de boicot asta inseaman, hai sa nu il denaturam; frate, pai dqaca boicotam , ducem lupta pana la capat, asta e boicot, adica renuntam la pordusele lor pe termen nedeterminat, pana la obtinerea unii rezultat; altfel, 3 zile, vor fi ca intepatura unui purice asupra uni elefant...dar, nah, pt inceput, decat nimic, e bine si asta.
    Va salut.

    RăspundețiȘtergere