marți, 1 februarie 2011

Sediu PD-L vandalizat














 

Cu bucurie am aflat astăzi că sediul PDL din Bistrița a fost vandalizat (așa se spune când cineva lasă câteva mesaje scrise pe un zid). Nu mă bucur fiindcă a fost vandalizat, ci pentru că societatea civilă își face vocea auzită chiar pe zidurile celor care refuză să asculte.
Acesta este un semn că începe să licărească un dram de conștiință civică în România și, chiar dacă într-o formă interzisă prin lege, să-și facă auzit mesajul. Până la urmă acest fel de a comunica a rămas singurul posibil cu această putere de dreapta, care a făcut din lipsa dialogului regulă. Mi-e teamă însă că și de această dată cei de la putere își vor acoperi urechile, iar asta nu poate duce decât la o radicalizare a răspunsurilor din partea societății.
Acesta este rezultatul abandonării regulilor democrației (din partea puterii politice), și așa cum spuneam în 27 octombrie 2010, va începe o luptă de gherilă.

Vezi articolul din 27 octombrie 2010.

Un comentariu:

  1. haha, cum spunea și domnul Igaș înainte de a deveni ministru, ”ajungi să culegi ceea ce ai semănat”. evident că nu se aștepta atunci ca și pedelicii să ajungă la asemenea recolte :)

    RăspundețiȘtergere