joi, 3 noiembrie 2011

Gadafi a murit cu dreptatea în mâini

 Iată și dovada. Nu numai că acest steag, folosit de Al Qaeda, este ridicat deasupra unei clădiri simbol din Orașul Benghazi, dar este așezat deasupra steagului folosit de NTC de-a lungul războilului din Libia. Mesajul este cît se poate de clar - aici noi facem legea.
Spuneam că Gadafi va fi regretat de libieni, și cred în continuare acest lucru. Acum, cred că s-ar putea să-l regrete și occidentul. Dintr-o țară cu un nivel de trai și civilizație ridicat Libia va deveni o văgăună asemeni Irakului și Afganistanului.
2 comentarii:

  1. "Occidentul", stapanii, reptilele (de fapt insult reptilele cand ii numesc asa), asta au vrut. O vagauna, fara legi, cu niste conducatori banditi pe care sa-i corupa sau cu niste marionete. Care le permit accesul la resurse. In acelasi timp scade consumul intern de resurse. Tocmai bine. Vezi peak oil si export land model.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mine m-a oripilat asasinarea lui GADDAFI. Nic acum nu-mi pot reveni. Mai ales m-a impresionat neplacut lipsa de interes pe care a prezentat-o mass media din R fata de aceasta mere nedreptate.

    RăspundețiȘtergere