sâmbătă, 28 mai 2011

Poliția a bătut cu cruzime protestatarii la Barcelona

Iată cât preț se pune pe libertatea și drepturile cetățenilor într-o țară UE. Oare această violență cu care guvernele își sacrifică cetățenii se va opri. Nu cred.
Priviți imaginile și trageți concluziile. Sunt stupefiat de aceste imagini dar, totodată, admir puterea manifestanților de a nu răspunde cu violență la tratamentul inuman administrat de poliția spaniolă. Nici cu vitele nu te comporți așa. Lumea s-a indignat la imaginile cu tratamente violente aplicate animalelor, la aceste imagini LUMEA ar trebui să se REVOLTE. În stradă.

2 comentarii:

  1. adevărul că-ți trebuie o mare putere și o imensă doză de calm ca să nu răspunzi tot cu forță... incredibil. la greci s-a lăsat cu pietre și cu sticle incendiare imediat ce poliția a început să-i brutalizeze. ordinea mondială nu mai este ”în ordine”. din păcate, este foarte probabil ca astfel de imagini să fie văzute din ce în ce mai des prin multe din țările care au rămas democratice doar cu numele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu ani ın urma Ambasadorul Greciei se opunea planurilor lui Johnson pentru solutia la problema Ciprului. Johnson ıi raspunde Ambasadorului:
    "-Va f** parlamentul şi constitutia.Amerika e un elefant. Ciprul un paduche iar Grecia un purice.In cazul ın care puricele ıncearca sa se uneasca cu paduchele ımpotriva elefantului, numai cu o lovitura de trompa v-or fi zdrobiti.Daca primul-ministru ma mai f*** cu demokratie, parlament sau discursuri constitutionale nu o sa fie de prea lunga durata..."
    Am citit asta cu ani ın urma ın gazeta germana Bild. Ce pot face preşedinti tarilor? Sunt simple manuşi.Trupele sunt instruite special pentru ınabuşirea protestelor de amerikani.

    RăspundețiȘtergere